Over ons

Over ons.

Widgets geselecteerd door ondernemers, voor ondernemers. Dit betekent dat de widgets die wij selecteren stuk voor stuk voldoen aan de onderstaande criteria:

Ons doel is

Ondernemers helpen.

In het kort

Als marketing consultants hebben we de luxe om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse organisaties. Deze inzichten laten keer op keer zien, dat met name MKB-organisaties veel tijd en energie in een onlineomgeving investeren, die ze veel beter anders kunnen benutten. Ze weten alleen niet hoe.

Daarom hebben we als doel om zo veel mogelijk MKB-ondernemers te helpen met het verbeteren van hun website of webshop. Door tools aan te reiken, die we zelf ook voor onze eigen klanten implementeren. En waarvan we de successen al kennen.

Hoe het werkt

Beheren is niet implementeren

Het beheren van de tools is simpel. Maar zonder digitale knowhow wordt het implementeren van de widgets een ingewikkelder verhaal.

Daarom bieden we jou de mogelijkheid om de tools zelf te implementeren of door ons te laten implementeren.

FAQ

Vragen. We hebben ze allemaal wel eens. En, omdat er geen ding is als domme vragen, hebben we ze allemaal even op een rijtje gezet.

Niets is zo irritant als een gestagneerd proces. Daarom staat ons Nederlandse support team
voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook bestaat de mogelijkheid om de widget
door ons te laten installeren.

Absoluut! Je kunt je op- en afschalen en kiezen voor een pakket wanneer je maar wilt.

Hoe je de widget implementeert is afhankelijk van de widget en type CMS dat je gebruikt. Om de implementatie te kunnen afronden hebben wij toegang nodig tot jullie CMS en/of Google Tag Manager omgeving.

Een CMS is de omgeving waarop jouw website is gebouwd. Binnen deze omgeving kun je wijzigingen aan je website doorvoeren.
Voor de meest voorkomende CMS-systemen hebben we een screencast opgenomen. We leggen je hierin stap voor stap uit hoe je ons toegang kunt geven. Deze ontvang je ook per mail, zodat je je aanmeldt.
De widgets zijn geschikt voor elk CMS-systeem. De meest voorkomende inclusief gebruikershandleiding vind je hier.

Vragen / support? Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen. Gewoon per mail, of zelfs telefonisch – en gewoon in het Nederlands.